Abonnementen

MSA in de praktijk: het systeem

MSA werkt met cyclussen van 8 weken waarin verschillende oefeningen en technieken doorlopen worden.

Starten bij MSA kan enkel bij de aanvang van een nieuwe cyclus. Wanneer dat is, staat op de ‘word lid’ pagina. Daar vind je een klok die aftelt naar de start van de volgende cyclus. Heb je de pech dat je voor het eerst van MSA hoort in week één en (uiteraard) wild enthousiast bent over al die schitterende resultaten, dan moet je nog zeven weken geduld oefenen voor je kan starten. It will be worth the wait!

Om in te schrijven, doorloop je de volgende stappen.

Aanmelden

Je meldt je aan door je e-mailadres achter te laten op de MSA website onder het menu ‘WORD LID’.

Infosessie

 1. Na aanmelding via de website, krijg je een uitnodiging voor de infosessie (ongeveer twee weken voor de start van een nieuwe cyclus). Deze sessies zijn gratis en de plaatsen zijn beperkt.
 2. Je bent enkel ingeschreven voor de infosessie als je ook bevestigd hebt dat je kan komen op de datum die voorgesteld wordt! Kan je niet komen? Geen enkel probleem. Stuur ons een e-mail en we maken een nieuwe afspraak. De afspraak is noodzakelijk.
 3. Je komt naar de infosessie op de afgesproken datum. Tijdens dit infomoment:
  • krijg je meer uitleg over de werkwijze en visie van MSA
  • leg je een fitheidsproef af. Voor de proef neem je sportkledij, sportschoenen, een handdoek en wat water mee. Omkleden kan ter plaatse.
  • zal je een 90-tal minutenvan je tijd investeren

Proefweek

Na de infosessie volgt de proefweek. Deze week (8 dagen) geeft je de mogelijkheid om deel te nemen aan 4 trainingen voor slechts €15. Om de lessen tijdens de proefweek te kunnen boeken heb je een account nodig. Die kan je aanmaken op de agenda-websiteJe hebt deze account ook nodig zodat wij je infosessie kunnen inplannen.

Lidmaatschap & abonnementen

Je bent helemaal overtuigd na de proefweek? Dan ga je over tot lidmaatschap. De prijs hangt af van welke formule het best bij jou en je agenda past. Je kiest zelf voor hoeveel maanden je wil betalen. Je kan meteen voor een aantal maanden betalen of van maand tot maand aan je eigen agenda aanpassen. Het is perfect mogelijk dat je de ene maand drie keer per week komt en de volgende maar één keer per week. Aan jou de keuze.

Bij de start van je lidmaatschap, activeren we ook een verzekering die 1 jaar geldig is en €20 kost.

Om progressie te garanderen, raden we minimaal 1 training per week (Light ops) aan. Om overtraining te voorkomen, worden maximum 4 begeleide trainingen per week (Full ops) toegelaten. Je hebt dus de keuze uit onderstaande formules:

 • Light ops (light operations): 1 training/week – 4 weken geldig – €40 (€10 per training)
 • Spec ops (special operations): 2 trainingen/week – 4 weken geldig – €65 (€8 per training)
 • Black ops (black operations): 3 trainingen/week – 4 weken geldig – €85 (€7 per training)
 • Full ops (full operations): 4 trainingen/week – 4 weken geldig – €100 (€6,25 per training)
 • Beurtenkaart: 10 beurten – 6 maand geldig – €120 (€12 per training)

Op weekniveau kan je iedere dag trainen, van maandag tot zondag, op vooraf bepaalde tijdstippen. In de online agenda zie je de tijdstippen waarop je kan trainen en welke twee technieken (skills) in die week onder de loep genomen worden. Inschrijven kan tot net voor de start van een training, annuleren kan maximaal twee uur op voorhand.

Van maandag tot vrijdag zijn er drie of vier momenten per dag waaruit je kan kiezen voor Skill 1, Skill 2 of een Physical Training (PT). Tijdens zo’n Physical Training ligt de nadruk vooral op uithouding en krijg je minder uitleg bij de technieken maar pas je die toe. In het online agendasysteem zie je welke skills per week ingestudeerd zullen worden. Op donderdag en zondag is er een extra core stability training, die zich hoofdzakelijk op buik- en rugspieren concentreert.

Bij ziekte of blessure wordt intensief sporten afgeraden. We bieden dan ook de mogelijkheid om, mits ziektebriefje, het abonnement te pauzeren. Ook een welverdiende reis moedigen we aan door het abonnement te onderbreken.

Kortom, alles wordt in het werk gesteld om sporten toch in een drukke agenda in te passen!

Word lid