Strong Viking & The Great Escape

Strong Viking en The Great Escape… het seizoen van de obstacle runs is weer aangebroken. Een opportuniteit die we niet aan onze neus laten voorbijgaan. MSA soldiers reporting for duty, y’all!

 

Combat Team

We gaan voor het grootste MSA Combat Team uit de geschiedenis van de club. Ben jij een echte teamplayer? Zin om je grenzen te verleggen? Niet bang van wat modder of water? Dan hebben we jou er graag bij.

Heb je het gevoel dat je nog trainingsadvies nodig hebt? Aarzel niet ons aan te spreken. We helpen je met veel plezier! Het doel is in groep te starten en gezamenlijk de afstand en de obstakels te overwinnen. We bereiken de finish als team.

 

Strong Viking

Mud Edition

Zondag 22 april 2018 in Provinciaal Domein Puyenbroeck te Wachtebeke is het de Mud Edition. We nemen deel aan de run van 7km en die van 13km.

7km + obstakels: wave KARL, startuur 14u40
Inschrijven met kortingscode SVOR1216 (€5 partnerclub korting) 

13km + obstakels: wave WALKURE, startuur 14u20
Inschrijven met kortingscode SVOR1216 (€5 partnerclub korting)

 

Water Edition

Op zondag 2 september doen we mee met de Strong Viking Water Edition in Provinciaal Domein Puyenbroeck. Er is opnieuw een run van 7km en van 13km.

7km + obstakels: wave JUNO, startuur 15u
Inschrijven met kortingscode SVOR1216 (€5 partnerclub korting)

13km + obstakels: wave WALKURE, startuur 14u20
Inschrijven met kortingscode SVOR1216 (€5 partnerclub korting)

 

The Great Escape met STERK!

Last but not least: op zondag 19 mei 2018 is het tijd voor The Great Escape in de Blaarmeersen. Dit keer wordt het een bijzondere editie voor MSA soldiers. We zijn erg blij je in primeur te kunnen vertellen dat we deelnemen samen met STERK, een bevriende Gentse sportclub met een gelijkaardige filosofie.

Dat betekent concreet dat we een persoonlijke Wave zullen hebben! Om 15u starten we in een wave die exclusief gevuld wordt met atleten van MSA en STERK.

Verdere details rond inschrijvingen en deelnameprijs zullen later nog meegedeeld worden. We verzamelen in ieder geval wel rond 14u aan de klimzaal Bleau waar STERK gelokaliseerd is. Je kan je daar omkleden en je spullen veilig achterlaten. Van daaruit gaan we samen naar de start van onze Wave.

Na afloop kan je bij STERK douchen en plannen we een BBQ waarbij wij salade voorzien via Romain Roquette en iedereen zijn  hun eigen vlees meebrengt. Er zal ook een unieke T-shirt gemaakt worden specifiek voor dit evenement met de naam van alle organisatoren.

Meer nieuws