Lessenrooster uitgebreid!

Eerder dit jaar deden we een enquête onder onze leden om te weten te komen hoe we het lessenrooster zo efficiënt mogelijk konden uitbreiden. Niet zonder enige trots kunnen we nu zeggen: die uitbreiding is een feit!

Het online agendasysteem ziet er voortaan helemaal anders uit. Zo zijn er van maandag tot en met donderdag telkens dubbele lessen om 17u en om 18u15 (en op een aantal andere momenten), zijn de corelessen uitgebreid naar maar liefst 7 per week en zullen er voortaan ook zogenaamde ‘Strength & Endurance’ lessen gegeven worden.

Die laatste komen erbij om onze ervaren soldiers de kans te geven om ook op kracht en uithouding te trainen. Kennis van de verschillende technieken is dus een absolute voorwaarde. En toch wil dat niet zeggen dat de mensen met al heel wat cyclussen achter de kiezen, niet meer naar de skill lessen moeten komen! Wel integendeel, er zijn altijd nog oefeningen die geperfectioneerd of opgefrist mogen worden.

Voor mensen uit de eerste cyclussen zijn de skill 1 en skill 2 uiteraard sterk aanbevolen. In die lessen focussen we namelijk op technieken die verder gebruikt worden in alle andere lessen.

Voorlopig ziet het weekschema er zo uit:


Vanaf maandag 10 september, zal het nieuwe systeem ten volle operationeel zijn. Ondertussen proberen we de kinderziektes zo snel mogelijk in de kiem te smoren. We zijn druk aan het programmeren om de agenda waarop je boekt zo overzichtelijk als bovenstaand schema te maken. De kans bestaat ook dat er nog lichte wijzigingen of naamsveranderingen in de lessen doorgevoerd worden, maar dat zijn details in vergelijking met de grote verandering die nu al verwezenlijkt is.

Tot slot: heb jij feedback, opmerkingen of bevindingen? Zorgen de aanpassingen dat je net minder of net meer kan komen? Laat het ons allemaal weten! Spreek ons aan tijdens de lessen of stuur ons een bericht.

MSA-team,

tot uw dienst!

Meer nieuws